Το site Βρίσκεται σε κατάσταση Ανανέωσης / Ανακατασκευής  

Σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και το νέο μας Νηπιαγωγείο Carousel.

Προφίλ

Ο παιδικός σταθμός Carousel Ιδρύθηκε αρχές του 2003 και επεκτάθηκε το 2015 με το δεύτερο παιδικό και βρεφονηπιακό σταθμό Carousel, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του στελεχώθηκε με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της προσχολικής αγωγής.

Οι εγκαταστάσεις τους είναι σύγχρονες και διαρκώς ανανεώνονται ως προς την αισθητική τους άλλα και ως προς την ασφάλεια και άνεση  των παιδιών.

Οι παιδικοί σταθμοί διαθέτoυν αυλή 150τμ και 300τμ αντίστοιχα εξοπλισμένη με παιχνίδια που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές παιχνίδι.

Στους σταθμούς μας λειτουργούν τρία τμήματα.

  • Βρεφικό:συμμετέχουν παιδία απο 5 μηνών  έως 2,5 ετών.
  • Μεταβρεφικό: συμμετέχουν παιδιά από 2,5 έως 3,5 ετών.
  • Προνηπιακό: συμμετέχουν παιδιά από 3,5 έως 5 ετών.

Οι σταθμοί μας προσφέρουν πρωινό για τα παιδιά ενώ το μεσημεριανό είναι κατά προτίμηση των γονέων. Υπάρχει μηνιαία ιατρική παρακολούθηση από παιδίατρο και επισκέψεις από λογοθεραπευτή, οδοντίατρο και παιδοψυχολόγο, μία φορά το χρόνο.

Το σύνολο του προγράμματος και οι δραστηριότητες των παιδιών, σχεδιάζονται ώστε να αναπτύσσουν και να αυξάνουν την γλωσσική, νοητική, κοινωνική, αισθητική και αισθητηριακή ανάπτυξη  τους βασιζόμενη πάντα στο παιχνίδι.

Υπάρχει μετακίνηση των παιδιών με ιδιόκτητο λεωφορείο καινούργιο που πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών
Οι περιοχές που εξυπηρετεί το λεωφορείο μας είναι: Εύοσμος, Κορδελιό, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη και άλλες κοντινές περιοχές.