Εκδηλώσεις των Carousel

25η Μαρτίου

Τα carousel κάθε χρόνο τιμούν τις εθνικές μας εορτές και διοργανώνει γιορτή για την 25η Μαρτίου.

Την ημέρα αυτή τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Τους ήρωες αυτούς που έδωσαν την ζωή τους ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα. Τα παιδία συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα πάντα στο πνεύμα της εθνικής μας εορτής απαγγέλουν ποιήματα και τραγούδια που υμνούν τους ήρωες του 1821. Η γιορτή μας, γεμίζει χαρά και ευτυχία τα παιδία μεταφέροντας τους ταυτόχρονα τα ιδεώδη και τη λεβεντιά των ηρώων της εποχής.

Η αποκριάτικη γιορτή

Οι παιδικοί σταθμοί carousel και το Νηπιαγωγείο Carousel κάθε χρόνο διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή. Τα παιδία συμμετέχουν σε χορευτικά δρώμενα ντυμένα με αποκριάτικες στολές, τραγουδούν, χαίρονται και διασκεδάζουν με τις σερπαντίνες και τα κομφετί. Η γιορτή μας, γεμίζει χαρά και ευτυχία στα παιδία δίνοντας τους ταυτόχρονα την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεμελιάς της αποκριάς και φυσικά είναι οι πρωταγωνιστές και αυτής της γιορτής.

Εκδρομή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες που εδρεύει το αεροπορικό μουσείο

Τα carousel διοργανώνουν κάθε χρόνο εκπαιδευτικές εκδρομές. Η επίσκεψη στο ιστορικό αεροδρόμιο με ιστορία περίπου 90 ετών που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μεγαλύτερο και ενδοξότερο τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας, εντυπωσίασε τα παιδία. Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία στα παιδία να γνωρίσουν την ιστορία του αεροδρομίου, άξιο προσοχής είναι ότι ο διάδρομος του Σέδες 110 Ο.Μ. είναι ο μοναδικός σε χρήση διάδρομος στην Ευρώπη που είναι στρωμένος με μεταλλικά πλέγματα PSP, που προέρχονταν από το δόγμα Μάρσαλ. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πολεμικά αεροσκάφη ως προς το μέγεθος τους αφού τα παιδία φωτογραφήθηκαν με φόντο τα αεροπλάνα.

Παράσταση θεάτρου σκιών

Οι παιδικοί σταθμοί carousel και το Νηπιαγωγείο Carousel διοργανώνουν παραστάσεις θεάτρου σκιών «Καραγκιόζη». Η παράσταση λαμβάνει χώρα στον άυλιο χώρο του παιδικού σταθμού κατά τους ανοιξιάτικους μήνες. Τα παιδία γνωρίζουν το θέατρο σκιών και την ιστορία του διασκεδάζουν με τους ήρωες. Ο Καραγκιόζης, Ο Κολλητήρης, Ο Κοπρίτης, Ο Πιτσικόκος, Ο Ομορφονιός Ο Χατζηαβάτης, Η Αγλαΐα, Ο Μπάρμπα-Γιώργος, Ο Σταύρακας, Ο Σιορ Διονύσιος ή Νιόνιος, Ο Βεζύρης, Η κόρη του Βεζύρη είναι όλοι εκεί για να γνωριστούν με τα παιδία και να απολαύσουν τις απίθανες ιστορίες τους.

Η καλοκαιρινή γιορτή του παιδικού μας σταθμού

Τα carousel διοργανώνουν κάθε χρόνο την καλοκαιρινή τους γιορτή είναι ανοικτή για τους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών διοργανώνεται στον άυλιο χώρο του παιδικού μας σταθμού. Τα παιδία συμμετέχουν σε θεατρικά σχετικά με το καλοκαίρι και της διακοπές που είναι κοντά. Τα παιδία συμμετέχουν σε χορευτικά σκετς. Η γιορτή μας τελειώνει με μπουφέ για τα παιδία και τους συνοδούς τους στα παιδία χαρίζονται μπαλόνια.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Οι παιδικοί σταθμοί carousel και το Νηπιαγωγείο Carousel κάθε χρόνο διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα  παιδία συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, απαγγέλουν ποιήματα και φυσικά έχουν την χαρά να δουν το άγιο Βασίλη από κοντά. Ο Άγιος τους εύχεται χρόνια πολλά μοιράζοντας τους δώρα. Η γιορτή μας, γεμίζει χαρά και ευτυχία τα παιδία δίνοντας τους ταυτόχρονα την αίσθηση της επιτυχίας αφού είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής.